Одружити не можна помилувати (2017) всі серії

Мелодрама Одружити не можна помилувати (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
28 декабря 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Одружити не можна помилувати (2017)»:

Харизматичний керівник автосалоном є безумовним цінителів і шанувальником жіночої краси. Чарівний і усміхнений ловелас завжди знаходиться в пошуках чергової жертви і звичайно не упустити шанс закрутить ще один роман. Але варто новоспеченої друге завести розмову про спільне майбутнє або навіть ненароком натякнути про щось подібно, коханий зникає, немов його й НЕ було. Він ніколи не готові міняти свої принципи. Але одного разу змінити пріоритети змушують несподівані і неймовірні пригоди.

Очолюваний Соловйовим колектив готується до приїзду азіатських партнерів. Ось цієї зустрічі залежало майбутнє і процвітання компанії. А тут як на зло гострий напад апендикса до провідного менеджера, що відповідає за важливу презентацію ставить під загрозу підписання контракту століття. У термінових порядку серед стажистів знаходять гідну заміну. Претендентка розбирається в темі і досконало володіє корейським мовою. Дівчині пощастило, вона потрапляє на роботу без співбесіди та успіх у майбутній домовленості її щасливий квиток до кар'єрного зростання. А в цей час матерів головного героя, що втомилася чекати, поки її синок вирішиться знайти себе Обраниця, їде в столицю, щоб знайти ПАШЕНЬКО турботливу дружину і нарешті стати бабусею.

Серіал Одружити не можна помилувати (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Одружити не можна помилувати (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одружити не можна помилувати (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одружити не можна помилувати (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одружити не можна помилувати (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одружити не можна помилувати (2017)