Епідемія всі серії

Мелодрама Епідемія  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
14 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, фантастика, триллер
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма, фантастика, триллер «Епідемія »:

Події розвиваються після спалаху невідомого вірусу, яка привела до смерті більшої частини жителів Москви. Дивом вижили люди, змушені боротися за їжу, перебираються в передмістя столиці, куди ще не добралася смертельна інфекція.

Родині Сергія вдається сховатися у відносно безпечному куточку, але головний герой повертається в Москву, щоб врятувати дитину від першого шлюбу, екс-дружину і рідного батька. Коли члени колишньої і нинішньої сімей Сергія розміщуються під одним дахом, між ними відбувається серія конфліктів, проте образи минулого відступають перед лицем смертельної небезпеки ...

Серіал Епідемія 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Епідемія » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Епідемія 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Епідемія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Епідемія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Епідемія (2019)