Ти моя кохана всі серії

Мелодрама Ти моя кохана  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 октября 2018
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, мелодрама, триллер
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама, триллер «Ти моя кохана »:

Олені Смирнової до тридцяти років вдалося влаштувати і кар'єру, і особисте життя. Здається, що все вийшло якнайкраще, проте ідилію зруйнував слідство у справі про вбивство, яке вийшло на слід її чоловіка Кірілла.Мужчіну забирають під арешт, коли сама героїня потрапляє в лікарню разом з двома синами. Справою Кирила займеться один і адвокат Юрій Калачов, який просить Олену розповісти про події минулого, які могли б викликати підозри. Головна героїня ділиться історією про те, як її майбутнім чоловік врятував дівчину від в'язниці, коли та намагалася захистити п'ятнадцятирічного брата, який вирішив зв'язатися з кримінальним світом і зайнятися наркоторгівлею. В ті часи Алена переживала непростий період життя, адже після події загинув її наречений. Адвокат відчуває, що всі ці події якимось чином пов'язані один з одним. Невже Кирило якось замішаний у смерті колишнього нареченого своєї нинішньої дружини? Або ж все це хитрий план будь-яких недоброзичливців?

Серіал Ти моя кохана 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Ти моя кохана » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ти моя кохана 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ти моя кохана всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти моя кохана онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ти моя кохана (2018)