По різних берегах (2019) всі серії

Мелодрама По різних берегах (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
9 декабря 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, драма, криминал
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама, драма, криминал «По різних берегах (2019)»:

Анастасія Шестакова - вчений-синоптик. Вона любить свою професію, вважаючи, що займається дуже важливою і потрібною справою. Дівчина далека від підприємництва, яким так зайнятий її батько-фермер Єгор Іванович. Їй чужі справи бізнесу, матеріальні блага, а більше по серцю спостерігати за прекрасними природними пейзажами і химерними хмарами. Все в житті романтичної особистості змінюється кардинальним чином, коли її батько за трагічними обставинами потрапляє в аварію. Героїн нічого не залишається, як стати біля штурвала сімейного сільгосппідприємства.

Новоспечена бізнес-леді ще не підозрює, що давній конкурент її батька, жадібний ділок Володимир Зорін, планує скористатися ситуацією і прибрати до рук родючі землі Шестакових. Насті буде нелегко справлятися з холоднокровним, цинічним і жадібним противником. Їй пощастило, що поруч опинився Іван, друг дитинства, який давно і безнадійно закоханий в ніжну красуню. Молода людина сподівається, що труднощі зможуть зблизити його з коханою. Але в їх взаємини втручається раптово безпардонний Володимир, як виявилося він в минулому вже перетинався з Настусею, але зовсім по інших справах.

Серіал По різних берегах (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «По різних берегах (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал По різних берегах (2019) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал По різних берегах (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися По різних берегах (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Валентина
    Серіал деже класний
MDRAMY.com » Серіали » По різних берегах (2019)