Дівочий ліс (2019) всі серії

Мелодрама Дівочий ліс (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Дівочий ліс (2019)»:

Алла твердо вирішує порвати любовні відносини з одруженим чоловіком, прокурором Акімовим, які тривали протягом довгого часу. Вона дуже шкодує, що витратила на нього стільки часу, слухаючи його обіцянки і тепер більше ні вірить йому. Улюблений же проявляє завидну наполегливість і благає про зустріч по телефону. Він стверджує, що їм необхідно терміново поговорити, хочеться в чомусь зізнатися і запевняє, що улюбленою загрожує небезпека. Алла ж ні бажає нічого слухати, знову страждати, чекати. Вона просто їде додому з бажанням почати життя з чистого аркуша і познайомиться з тим, з ким можна буде створити сім'ю.

Але ось сюрприз. Коли вона підходить до дверей своєї квартири, виявляє там смертельно пораненого коханця. Так героїня відразу переходить в ранг підозрюваних. Але дівчина не з боязкого десятка і, щоб довести, що вона невинна в події, вплутується в приватне розслідування. Розмотуючи заплутаний клубок подій, Алла дізнається, що це вбивство якимось чином пов'язано зі справою, яке веде чоловік її близької подруги. У той же час в місті трапляється низка незрозумілих зникнень. Пропадають молоді жінки, які відвідували курси модного психолога. Вирішивши простежити, що відбувається в дійсності, вона записується на тренінг, не чекаючи, що вся ця історія закінчиться абсолютно не так, як вона припускала і очікувала.

Серіал Дівочий ліс (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дівочий ліс (2019)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Дівочий ліс (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дівочий ліс (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дівочий ліс (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дівочий ліс (2019)