Таємниці слідства (2019) всі серії

Мелодрама Таємниці слідства (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
9 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, детектив «Таємниці слідства (2019)»:

Добре відома полковниця Швецова кардинально змінює свій імідж в новому сезоні, поставши перед глядачем ефектною блондинкою. Але зміна кольору волосся ніяким чином ні позначиться на характері Маші, її звички, а робота, як і годиться на першому місці. Як і раніше, на частку самого чарівного слідчого відділу по бандитизму залишаються найнебезпечніші, ризиковані справи, підступні вороги, і заплутані докази, що вимагають логічного розгадки і пояснень. Детективні історії від однієї одного сюжету до іншого все крутіше і яскравіше. У кожній серії Марії Сергіївні доведеться вступати в затяті поєдинки сищіци з лиходіями.

Вона справжній «мозковий центр» своєї команди і не раз рятувала хід розслідування, який заходив у глухий кут. Вірні помічники Швецової оперативники Курочкін і Корабльов не відстають від своєї чарівної колеги, а Ковин, як і годиться керівникові, підганяє своїх підлеглих, турбуючись про статистики розкриття злочинів. Хоча з такими працівниками можна і не хвилюватися, що навіть безнадійна подія не залишиться «глухарем», коли за нього береться Марія. А що ж з особистим життям, людей, які намагаються зробити існування мирних громадян хоч трохи спокійніше і безпечніше? Схоже і тут киплять пристрасті: любов, розчарування, радість і сльози.

Серіал Таємниці слідства (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Таємниці слідства (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Таємниці слідства (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниці слідства (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємниці слідства (2019)