Одесса-мама всі серії

Мелодрама Одесса-мама  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
22 октября 2012
Країна:
Украина
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
40 мин.

Серіал детектив «Одесса-мама »:

Ну хто не любить Одесу - перлину чорноморського узбережжя! Вона близька навіть тим, хто там ніколи не був. Там живуть дивовижні люди: чуйні, готові завжди прийти на допомогу, поспівчувати і головне все це з неповторним одеським гумором. Там все особливе: дух, небо, море і говір. Гумор, жарти, анекдоти, складно закручені вираження - це завжди невичерпне джерело відмінного і позитивного настрою і усмішок. А ще ті, хто не знає, цей красень місто називають маленьким Чикаго.

Адже не секрет, що він став справжнім притулком для спритних квартирних злодіїв, авантюристів і численних авторитетів. Історія кримінального телесеріалу розгортається в далекі 1969 році минулого століття. У південний приморське містечко зі столиці направляють слідчого професіонала Андрія Чебанова, якому належить зайняти місце прокурора і оголосити безжальну війну всьому злодійського світу і коїться беззаконня в Одесі. Чебанов прекрасно усвідомлює з ким і з чим йому доведеться мати справу і що рано чи пізно кровопролитного зіткнення не уникнути. По іншому ніяк. Але найжахливіше в цьому вимушеному протистоянні добра і зла, то що мимовільними жертвами виявляються невинні люди.

Серіал Одесса-мама 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Одесса-мама » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одесса-мама 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одесса-мама всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одесса-мама онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одесса-мама (2012)