Невловимі (2017) всі серії

Мелодрама Невловимі (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
6 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, приключения
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, приключения «Невловимі (2017)»:

Весь світ облітає сенсаційна новина, що легендарний Давид Ойстрах збирається на гастролі до рідної Одеси, де відіграє на унікальному інструменті, якій немає ціни. З Москви скрипку везуть до перлину чорноморського узбережжя в спеціальному вагоні поїзда. Всі заходи з боку кур'єрів дотримуються згодна отриманих інструкцій. Два зухвалих і умілих чорноморських злодія Лаврик і Кобзар вирішуються провернути «пограбування століття». І не просто вкрасти дорогоцінну річ, а подарунок самої королеви.

Щоб здійснити такий масштабний проект заповзятливі хлопці і майстри, збирають цілу команду з перевірених і молодих майстрів своєї справи. Всі ролі розподілені і задумане має пройти на ура, але завжди є ефект несподіванки. І саме їм виявиться красуня і авантюристка Фирочка Танцорка, яка повертається в місто саме в цей час, після двадцятирічного відсутності на Батьківщині. Колись її ім'я гриміло в кримінальних колах, і вона вважалася чарівною королів. З її раптовим поява операція приймає абсолютно непередбачений поворот. Адже в справу втручається пристрасть, романтика і любов.

Серіал Невловимі (2017) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Невловимі (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Невловимі (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Невловимі (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Невловимі (2017)