П'ять хвилин тиші. Повернення всі серії

Мелодрама П'ять хвилин тиші. Повернення  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
23 апреля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, драма
Тривалість:
49 мин.

Серіал боевик, драма «П'ять хвилин тиші. Повернення »:

Олександр Грек працює рятувальником у спеціалізованому підрозділі в Карелії. Разом з командою вони забезпечують безпеку і рятують людей в самих екстремальних ситуаціях. Головний герой є керівником групи і у своєму житті бачив багато чого, витягнувши достатню кількість постраждалих з найбільш непередбачуваних колотнеч. На службі мужні хлопці незрівнянна, хоробрі й безстрашні, але все-таки іноді до професійних стосунків домішуються особисті справи. Головний герой повертається додому до Москви після тривалої стажування і дізнається, що його дівчина Ліна, з якою він вирішив розлучитися, чекає дитину.

Спочатку новина шокує хлопця, але колишня наречена вже на досить великому терміні і вибору просто не залишається. Як справжній чоловік він приймає рішення одружитися на матері свого майбутнього нащадка, вважаючи, що дитина має рости в повній сім'ї. Саша розуміє, що після розподілу йому не вдасться залишатися в столиці і тому просить керівництво відправити його по службі назад в Карелію, де йому належить пояснення з новою коханою Тетяною та її розлюченим батьком Гиреевым. До того ж, майбутня дружина збирається їхати разом з коханим.

Серіал П'ять хвилин тиші. Повернення 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «П'ять хвилин тиші. Повернення » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал П'ять хвилин тиші. Повернення 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал П'ять хвилин тиші. Повернення всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися П'ять хвилин тиші. Повернення онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » П'ять хвилин тиші. Повернення (2017)