П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019) всі серії

Мелодрама П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
приключения, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал приключения, мелодрама «П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019)»:

Загін рятувальників в Карелії продовжує активно працювати і виконувати свою незамінну місію - допомагати людям, що потрапили в небезпечні ситуації. Члени команди стикаються з трагічними і непередбачуваними ситуаціями, всі вони важливі для суспільства. Серед них є лікар Таня Бєлова, лідер організації Гіреїв, талановитий і поки ще недосвідчений Саша Грек і кінолог Биків. В їх руках знаходяться життя тисячі людей, які можуть потрапити в неприємний вир обставин, коли все здається цілком буденним. Що ховається за образом відважного і завжди готового допомогти людини у форми МНС?

Олександр повертається з практики для підвищення кваліфікації і дізнається, що Ліна чекає від нього дитину. Вони вирішують одружитися і разом долати труднощі і на своєму життєвому шляху і звичайно радіти будь-яким незначним дрібницям. З-за обставин вони змушені відправитися в Карелію, де і починав свою кар'єру Олександр. Його чекає зустріч з прекрасною Тетяною, коханої, і її батьком. Чи зможуть вони впораються з особистими проблемами і продовжувати працювати на благо суспільства, не помічаючи постійно нависає загрози? Адже цим хлопцям доводиться дійсно ризикувати.

Серіал П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019) 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » П'ять хвилин тиші. Нові горизонти (2019)