Занадто багато коханців (2019) всі серії

Мелодрама Занадто багато коханців (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Занадто багато коханців (2019)»:

До головного героя, який займається приватним розшуком, звертається черговий клієнт, з проханням знайти його зниклу кохану Олену. Чоловік обіцяє нечувану суму за позитивний і швидкий результат пошуку. Почавши пошуки детектив розуміє, що життя дівчини була абсолютно нічим не примітна і дивно, що вона раптово просто випарувалася. Якщо це було зроблено свідомо, то для цього повинні були бути вагомі причини. Але в міру того, як ведеться розслідування, для сищика розкриваються дедалі нові обставини, які обростають великим кількість невідомих.

А тут ще на тлі все історії виявляються трупи і вся справа приймає зовсім інший оборот. Все що спочатку починалося трохи тривіально переросло у великий і серйозний сніжний ком з непередбачуваними наслідками. Що ж приховувала ця на вигляд скромна красуня, якщо її зникнення спричинило за собою такі фатальні наслідки і ще невідомо. що буде попереду. Цілком ймовірно ще один труп. Чи зможе детектив знайти пропажу перш ніж, трапиться ще одна трагедія? Поки, що він на роздоріжжі своїх здогадок, але при цьому не втрачає позитивного настрою на благополучний результат підприємства.

Серіал Занадто багато коханців (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Занадто багато коханців (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Занадто багато коханців (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Занадто багато коханців (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Занадто багато коханців (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Занадто багато коханців (2019)