Пташка співоча всі серії

Серіал мелодрама «Пташка співоча »:

Наявністю слуху і прекрасним голосом не кожен може похвалитися. Цей талант мало розвивати, він буває від Бога. Оля Соколова володарка унікального голосу. Їй всього лише вісімнадцять, але вона мріє про повних залах і про блискучу кар'єру. Але несподіване горе не дало здійснитися мрії. У неї померла мама, і причиною її смерті була перервана вагітність. Ця трагедія вплинула на хід подій в житті талановитої дівчини. Вона провалила вступні іспити, відносини з вітчимом дуже зіпсовані, тому що саме його вона звинувачує в безчасовій догляді матері.

Та й новоспечена співмешканка татусі не дає їй нормально жити. Все це в сукупності спонукало її піти з дому. Москва завжди тягнула в свої обійми шукачів щастя і відкривала перед ними величезні можливості. Але не все так просто. Щоб якось вижити Ольга влаштовується нянею в сім'ю педагога з вокалу. В її обов'язки входить нагляд за її маленьким синочком і хворим батьком. Позбавлена ​​сімейного вогнища, вона всім серцем прив'язується до своїх нових знайомих і ставиться до них як до рідних. Попереду багато подій-любов, надія, звістка, яке змінює всю її сутність. І як би їй зараз не помилитися і не повторити долю покійної матері. Треба обов'язково витримати і втілити свої все задумки в реальність.

Серіал Пташка співоча 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пташка співоча » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пташка співоча 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пташка співоча всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пташка співоча онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пташка співоча (2018)