Барс (2019) всі серії

Серіал детектив «Барс (2019)»:

Розкішні моделі авто, чудовий особняк, море прихильниць – Саша Барс представник елітного суспільства і не з чуток знає, що таке спроможність і фінансова незалежність. Багатство, популярність і вдячність читачів прийшло до нього відразу ж після того, як його перша книга стала бестселером. Тепер він завидний наречений і заповітний трофей для багатьох красунь. Зараз він живе у величезному заміському будинку, разом з матір'ю і дочкою.

Герой уже був одружений двічі, але обидва шлюби невдалі. Тиражі його творів продовжують рости, а на рахунку зберігається цифра у 6 нулів, яка щоразу збільшується. Безперечно, Олександр талановитий і має відмінний складом і невгамовною фантазією. Придумані ним кримінально-детективні історії мають незаперечну силу впливу і описано з такою детальною пунктуальністю, що хтось, зачитавшись романами автора починає втілювати їх у життя. Хто цей таємничий маніяк: божевільний чи хитрий і холоднокровний убивця? Слідча група, яка займається справою серійного психопата вирішує залучити Барса до розслідування. Очолює відділ, якій доручено курирувати шокуючі події майор поліції Марія Корольова, чарівна і безстрашна особа.

Серіал Барс (2019) 1 - 31, 32, 33, 34 серія дивитися онлайн всі серії підрят 34 серии

Дивитися серіал «Барс (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Барс (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Барс (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Барс (2019)