Абонент тимчасово недоступний... (2008) всі серії

Мелодрама Абонент тимчасово недоступний... (2008) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 декабря 2008
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
42 мин.

Серіал мелодрама «Абонент тимчасово недоступний... (2008)»:

Мілана приваблива жінка, у якої є все для повної гармонії і щастя. Вона успішна бізнес-леді, завдяки своїй завзятості та цілеспрямованості змогла, починаючи з малого вибудувати своє прибуткове дітище, яке тепер приносить непогані дивіденди. Як їй здається, пощастило не тільки з професійною кар'єрою, але і особистим життям. Тут все в ажурі: коханий чоловік і бажана дитина. Все настільки ідеально, що захоплює дух. Ось тільки Мілана ніяк не могла подумати, що ейфорія райдужного існування може так легко розвалиться.

Вона застає коханого чоловіка в обіймах з молодою коханкою. Це було ніби удар блискавкою. Емоції, нерви, переживання зіграли свою негативну роль. Вона не може вибачити зрадника, брехуна, яким довірила свою любов, життя. Вона вірила йому, а він просто розтоптав усе найсвітліше, промінявши так легко сім'ю на плотські втіхи. З-за всього, що відбувається героїня втрачає пам'ять. Тепер вона не пам'ятає звідки вона? Абсолютно випадковою помилку Мілана в незнайому родину, де її приймають за іншу особу і їй мимоволі доводиться грати чужу роль. Тим часом підприємливий чоловік, дізнавшись про подію, вирішує скористатися ситуацією, щоб прибрати до рук усі стані дружини.

Серіал Абонент тимчасово недоступний... (2008) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Абонент тимчасово недоступний... (2008)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Абонент тимчасово недоступний... (2008) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Абонент тимчасово недоступний... (2008) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Абонент тимчасово недоступний... (2008) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Абонент тимчасово недоступний... (2008)