ІП Пирогова всі серії

Серіал комедия «ІП Пирогова »:

Життя Віри було прекрасне і без турботливе. Головним захопленням майстрині є випічка. Кожен торт справжній шедевр, витвором мистецтва, вона вкладала у них душу, а навколишні дивувалися не тільки красу її солодкого творчості, але і те, наскільки вони смачні. Сім'я жінки з вигляду зразкова і дружна, привітна донька, турботливий чоловік. Але пізніше з'ясовується, що у чоловіка давно є молода, красуня-коханка, і затримувався він зовсім не на роботі, і майстерно розповідаючи про неочікуваних відрядженнях.

Так відчуваючи себе зрадженою і обдуреній близькою людиною, вона просто віддає перевагу закінчити все відразу. І як не перестати вірити в себе після всього, що сталося? Віра розумна і хитра, тому кинула виклик колишньому коханому. Вона відкриває власний бізнес, зареєструвавшись як індивідуальний підприємець. Хобі стане улюбленою роботою, а гроші і успіх прийдуть негайно. Вона зустрічає симпатичного чоловіка, заручається допомогою подруги, працює по ночах і досягає небувалих висот. Так все буде гладко? Який сюрприз на неї чекає, невже чоловік так швидко залишить забезпечену і незалежну жінку в спокої? Пирогова з гідністю витримає випробування долі.

Серіал ІП Пирогова 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «ІП Пирогова » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал ІП Пирогова 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал ІП Пирогова всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися ІП Пирогова онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Правовласникі » ІП Пирогова (2019)