Мылодрама (2019) всі серії

Мелодрама Мылодрама (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
25 февраля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
25 мин.

Серіал комедия «Мылодрама (2019)»:

Рада директорів непопулярного телеканалу збирається повернути цікаву схему, швидше нагадує необдуману авантюру. Суть полягає в тому, щоб посадити в крісло генерального директора людини з народу. По ідеї, він зробить провальний проект, який став ганьбою для каналу ТСВ, чиї впали акції вони збираються купити за знижену ціну. Випадково член керівництва стикається з недотепою, ледь не підірвав заправку і водить в ньому потенційну кандидатуру на цю роль.

Він пропонує чоловікові змінити посаду на більш престижну і прибуткову, запевняючи останнього, що його жалюгідне існування зміниться кардинальним чином і стане більш веселою і цікавою. Той не відмовляється від хорошого шансу почати нове життя, не підозрюючи підступного підступу. Автозаправник набирає до себе працівники друзів і колишніх колег, бажаючи допомогти всім. Адже йому не шкода поділитися раптово щастям, що привалило. З командою мрії вони придумують власне телешоу, яке підкорило весь медіабізнес. Несподівано шоу б'є рейтинги і приносить славу всій групі людей, що створили його. Чекають грандіозного провалу і ганьби суперникам доводиться придумувати, як позбавитися від успішного новачка.

Серіал Мылодрама (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Мылодрама (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Мылодрама (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мылодрама (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мылодрама (2019)