Кохання напоказ (2019)

Мелодрама Кохання напоказ (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
21 серия
Премєра:
12 июня 2019
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама, комедия
Тривалість:
120 мин.

«Кохання напоказ (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кохання напоказ (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Він привабливий хлопець, завжди звертає на себе увагу представниць прекрасної статі. Він спадкоємець мільйонного стану сімейства Йигитер. Ця ціла імперія, яка є лідером в текстильній галузі. Саме Керем виявиться тим, хто зможе врятувати батьківське справа від раптового банкрутства, використовуючи креативне мислення і рішучі дії. І навіть цей вчинок не прославив сина в очах суворого і владного батька. Останній вважає, що думає лише про розваги, пропалюючи дорогоцінний час і гроші на вечірки і жінок.

Айше дівчина з золотими руками і серцем, що працює в ательє компанії героя. Вона розумна, красива і завжди чуйна. Ось тільки їй страшенно не пощастило з близькими, які пильно стежать за сестрою. Два рідних брата, одні з яких нероба і ледар, інший деспот. Її сіре і нудне існування постійно під їх контролем. Вона дуже сподівається, що скоро вийде заміж за Берка, з яким зустрічається і тоді її життя кардинально зміниться. Але коли брати захочуть її посватати за багатого Сабрі, вона попросить свого хлопця зробити їй пропозицію і той почувши подібне зникне в невідомому напрямку. Побачивши таке ставлення з боку родичів і зрада уявного нареченого, вона вперше вирішується на авантюрний крок і її жертвою станемо Керем. Молодий чоловік зовсім не підозрює про плани хитрою особи, яка мимоволі запустить маховик романтичних відносин, зі стрімким розвитком запаморочливих подій.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кохання напоказ (2019)