Доля (2022)

Мелодрама Доля (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

«Доля (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Доля (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Багато років тому в одному з пологових будинків Трабзона народжували дві жінки, Керіме та Айфер. Коли жорстокий Юсуф зрозумів, що в нього має з'явитися дівчинка, він привів у дію жахливий план і розлучив дітлахів зі справжніми матерями. Через багато років чоловікові доведеться поплатитися за свої дії та зрозуміти, що сперечатися з долею неможливо. Нині молодий спадкоємець будівельної компанії Умут займається справами. Він має добитися того, щоб бідні мешканці району погодились на розселення.

На звільненій території буде збудовано величезний сучасний комплекс. Бідняки пручаються, вони не збираються виконувати забаганки багатіїв і влаштовують справжні протести. Інтересами населення займається адвокат Донья, розумна та симпатична дівчина. Вона випадково зустрічається з Умутом на дорозі, насилу уникнувши зіткнення з його дорогою машиною. Гучна сварка стає початком знайомства, яке згодом переходить у любовні стосунки. Коли батько дізнається про те, з ким зустрічається спадкоємець, то забороняє синові спілкуватися з Донею. Він чудово розуміє, що відбувається насправді і боїться покарання, яке його невідворотно наздожене. Молодь не збирається розлучатися.

  • 10
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Доля (2022)