Звичайні підозрювані (2021)

Мелодрама Звичайні підозрювані (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
3 серии
Премєра:
24 июня 2021
Країна:
Турция
Жанр:
триллер, драма, комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Звичайні підозрювані (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Звичайні підозрювані (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі турецького серіалу "Звичайні підозрювані" та уваги глядача - долі кількох дам. Вони кілька років знають одна одну. Здається, що вони щасливі і у них міцний шлюб. Але, їм багато чого треба пережити, щоб зберегти сім'ю. Чоловіки теж знайомі між собою. І вони хочуть відсвяткувати зустріч у закритих стінах.

Сім'ї планують грандіозний бенкет. Тільки все йде не за планом. Багатьом стає погано, коли відпочивальники випивають незвичайний напій. Після того як бідні жінки відходять у стаціонарних умовах їм повідомляють, що чоловіки мертві. Чи переживуть втрату бідні леді? Що ще приготувала їм доля? Чи знайде поліція винних?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Звичайні підозрювані (2021)