Вбивства по п'ятницях всі серії

Мелодрама Вбивства по п'ятницях  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 листопада 2018
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
44 хв.

Серіал детектив «Вбивства по п'ятницях »:

Ніна — за освітою ботанік і працює в міському ботанічному саду, який незабаром закривають. Несподівано втратила надію героїня справжня удача посміхається — бізнесмен і нащадок древнього князівського роду Володимир Шелехов запрошує її на місце втік садівника в свою розкішну садибу. Його особняк до всього іншого є справжнім музеєм і місцевою визначною пам'яткою для численних туристів, які приїжджають сюди з усієї країни. Чи Могла вона подумати, що їй так пощастить. Щоп'ятниці для відвідувань відкрито чудовий і мальовничий сад і весь будинок з кількома кімнатами з історичною обстановкою.

Але дуже скоро благополуччя і спокій самодостатнього сімейства затьмарить фатальна трагедія. Невідомий вбивця розправляється з господарем, а пізніше і зі старшим нащадком. Про гучні злочини не говорить тільки ледачий. Дівчина намагається знайти джерело загрози родині відомого людини і постаратися дізнатися, як пов'язаний попередній садівник з відбуваються тепер кривавими подіями. Але поки її приватне розслідування не приносить очікуваних результатів. А їй необхідно домогтися правди, поки не вбили його молодшого сина Андрія, у якого вона встигла безповоротно закохатися.

Серіал Вбивства по п'ятницях 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Вбивства по п'ятницях » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вбивства по п'ятницях 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вбивства по п'ятницях всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вбивства по п'ятницях онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вбивства по п'ятницях (2018)