Чорна кішка всі серії

Мелодрама Чорна кішка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
14 ноября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
история, криминал
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал история, криминал «Чорна кішка »:

Глядач вже знайомий з відомої банда «Чорна кішка», яка фігурувала в радянському фільмі стала класикою жанру. Як виявилося, така безжальна угруповання дійсно існувала в столиці і їх було безліч. Кожен із злочинців і авторитетів намагався дати своїй зграї бандитів зичне і запам'ятовується «поганяло», щоб прості городяни при його проголошенні впадали в паніку і страх. Сюжет цієї картини оповідає історію про банду, яка вийшла на вулиці Москви, як би дивно це не здавалося, але з Дошки пошани провідного оборонного підприємства Красногорська.

Всі ці молоді хлопці були зразковими передовиками, ударниками праці, кращими комсомольцями, яких ставили в приклад. Але такими вони були лише в денний час, а от з настанням сутінків зразкові передовики радянської молоді приміряли зовсім іншу личину. Зухвалі напади, грабежі, воровско і вбивства, які тримали в страху не тільки величезне місто, але і країну і це всі ті, на кого ніхто і ніколи не міг навіть подумати. Вони навіть не приховували своїх облич, були настільки нахабними і впевненими у своїй безкарності, і в той же самий час професійним оперативника не приходило в голову шукати злочинців серед показових комсомольців.

Серіал Чорна кішка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Чорна кішка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чорна кішка 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чорна кішка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорна кішка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чорна кішка (2016)