Все ще буде всі серії

Мелодрама Все ще буде  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 сентября 2017
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Все ще буде »:

Петро Гусаров - овдовілий батько чотирьох дітей. Герой - чоловік працьовитий, але тяга до алкоголю не дає йому піднятися вище посади портового вантажника. Після смерті благовірної Петя залишився жити у тещі, таємно мріючи коли-небудь стати господарем власноруч побудованого будинку і просунутися по кар'єрних сходах хоча б до самої скромної керівної посади.

І ось доля надає Гусарову шанс втілити свої гонорові надії. Його молодша дочка скоро повинна стати дружиною спадкоємця багатих судновласників зі складу керівництва річкового порту. Петро стає заступником начальника складу і плекає думки про розкішний побуті під крилом свекром-бізнесменів.

Але в день одруження наречена тікає від нареченого. Петю виганяють з порту, після чого він запиває ще сильніше. Ображений на всіх вдівець жадає отримати будинок, який законно належить тещі. Старенька несподівано зникає. Чи має Гусаров ставлення до зникнення жінки?

Серіал Все ще буде 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Все ще буде » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Все ще буде 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Все ще буде всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все ще буде онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Все ще буде (2017)