Вище тільки кохання всі серії

Мелодрама Вище тільки кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 сентября 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Вище тільки кохання »:

Циркове закулісся - місце, де розгортаються події стрічки. Повітряні гімнасти немов ангели літають під куполом, і подих головної героїні Марти завмирає при кожному їх піруети. До того ж, її батьки - теж циркачі. Так природний тому її вибір - стати частинкою колективу творців прекрасних трюків. Але категоричні на цей рахунок тато і мама: ніякого цирку! Вони змушують Марту скорегувати вибір, і дівчина віддається гімнастичному спорту, хоч якось подібного її мрії.

Але з вини тренера героїня кидає спорт. Одночасно підвертається можливість прилучитися до циркового тріо повітряних акробатів. Дівчина, яка раніше виступала з Владом і Максимом, пішла в декрет. Її-то і вирішуються тимчасово замінити Мартою. Худенька, ніжна як пір'їнка героїня зачаровує напарників. Їй чудово вдаються складні номера - спортивне минуле допомагає. Але що допоможе гімнастці розібратися в почуттях до Максу і Владу?

Серіал Вище тільки кохання 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Вище тільки кохання » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Вище тільки кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вище тільки кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вище тільки кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вище тільки кохання (2018)