Смертельний номер (2021) всі серії

Серіал военный, драма «Смертельний номер (2021)»:

21 червня 1941 року стало фатальним днем ​​для пересувного цирку-шапіто під керуванням Андрія Бєлова. Цей популярний гіпнотизер виступає під псевдонімом "Великий Армандо". Його підопічні-циркачі дають свою першу виставу в одному маленькому місті в Латвії. Спроба порадувати народ відбувається на тлі загального передчуття глобальної катастрофи. У ході виконання смертельно небезпечного номера під куполом арени трапляється трагедія. Дружина Андрія, повітряна еквілібристка Ельза, несподівано бачить серед глядачів дівчинку, зустрічається з нею очима та усвідомлює містичну річ.

Ця дитина виявляється копією Машеньки - померлої п'ять років тому дочки подружжя Бєлових. Оскільки Ельза бачить дівчинку під час виконання небезпечного номера, вона відволікається, втрачає рівновагу та падає з величезної висоти. Наступного дня розпочалася війна, яка зламає долі мільйонам людей. Цирк необхідно терміново евакуювати і рятувати життя членів трупи. Але це неможливо, бо нещасна еквілібристка має підозру на перелом хребта. Через деякий час у місто приходять фашистські війська. Чи стане Ельза інвалідом? Чи перестріляють німці циркачів? Чи була дочка Бєлових у залі для глядачів плодом уяви мами?

Серіал Смертельний номер (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Смертельний номер (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Смертельний номер (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смертельний номер (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смертельний номер (2021)