Смертельний тренінг (2018) всі серії

Мелодрама Смертельний тренінг (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Смертельний тренінг (2018)»:

Незважаючи на те, що Надя зі своїм хлопцем Дімою вже не перший рік разом, їх стосунки далі не розвиваються, а навпаки зайшли в глухий кут. Вона розуміє, що якщо з цим нічого не робити, вони просто розійдуться. Щоб розібратися в собі і прийняти правильне рішення про подальший розвиток подій, Надя погоджується замість своєї хворої співробітниці відправитися за місто на психологічний тренінг.

У шикарному готелі дівчина і інші учасники знайомляться з харизматичним і привабливим ведучим Ігорем Маруевым. Сеанс він перетворює в щось незвичайне, де кожен присутній відчуває себе в центрі уваги. Однак незабаром починають відбуватися незрозумілі події, а саме один за іншим при загадкових обставинах гинуть учасники сеансів. Надя розуміє, що таким чином хтось хоче позбутися від усіх приїжджих. Тепер їй будь-яку ціну треба вибратися з цієї пастки, щоб не стати черговою жертвою...

Серіал Смертельний тренінг (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Смертельний тренінг (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Смертельний тренінг (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Смертельний тренінг (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смертельний тренінг (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смертельний тренінг (2018)