Хороша дружина (2019) всі серії

Серіал драма «Хороша дружина (2019)»:

Оцінити чоловікові і сказати, наскільки вона хороша, може лише чоловік, який живе з нею, тобто, чоловік. Сімейний побут часто наповнений нескінченними докорами, непорозуміннями, але той, хто цінує відносинами, готовий йти на компроміс. Але інший раз, приходять непосильні випробування і не кожен здатний подолати їх. А якщо має місце злочин, то ні про які поступки не може бути й мови. Ставлення оточуючих і навіть близьких людей кардинально змінюється. Майбутнє зіпсовано, і жінка повинна, або забути про все, або почати боротьбу за щастя.

У подібне становище потрапила дружина чиновника – чоловіка звинуватили в корупції і позашлюбних зв'язках. Суд постановив заарештувати і відправити до СІЗО. Але він стверджує, що не винен і не збирається погоджуватися зі слідством. Скандал поширюється по всьому містечку і, звичайно ж, псує репутацію люблячої чесної подружжя. Але вона не має наміру розлучатися, більше того, намагається захистити благовірного. Жінка має деяким досвідом адвокатської діяльності, треба лише згадати деталі, щоб врятувати чоловіка. Чи зможе вона довести його невинність і впоратися з впливовою опозицією...? Адже за цією справою стоять люди, які не допустять викриття...

Серіал Хороша дружина (2019) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Хороша дружина (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Хороша дружина (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хороша дружина (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хороша дружина (2019)