Тримай мене за руку всі серії

Серіал мелодрама «Тримай мене за руку »:

Героїня фільму «Тримай мене за руку» на ім'я Анна, нещодавно пережила жахливу трагедію — смерть єдиної дитини. Вона насилу пережила цю непоправну втрату, в той час як її чоловік знайшов розраду в алкоголі. Ще недавно він був шанованою людиною і керував невеликим підприємством, а тепер перетворився на нікому не потрібного алкаша.

Але Аня не збирається кидати людину, з якою була щаслива і жила душа в душу. Одного разу чоловік опиняється на лікарняному ліжку, йому потрібне дороге лікування. Таких грошей у дружини немає, але вона обов'язково знайде потрібну суму. Ганна влаштовується нянею в оселю самотнього чоловіка, і приймається за виховання одразу трьох дівчат. Перший час розпещені і розлючені діточки, трохи не звели сума нещасну жінку, але, через деякий час, терпляча гувернантка заповнила в повному обсязі те, чого їм так не вистачало. Та й сам батько прихилився до Ганни серйозними почуттями. Але, вона не може і не хоче кидати свого чоловіка. Далі відбувається неочікуваний поворот подій...

Серіал Тримай мене за руку 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Тримай мене за руку » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тримай мене за руку 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тримай мене за руку всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тримай мене за руку онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тримай мене за руку (2017)