Молот

Мелодрама Молот  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
9 ноября 2016 3 ноября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
драма, спорт
Режисер:
Тривалість:
111 мин.

Фільм драма, спорт «Молот »:

Віктор Строїв — відомий боксер на прізвисько МОЛОТ, який за всю свою кар'єру, здобував виключно перемоги, навіть в самих важких боях. Віктор дуже сильний і сміливий спортсмен, який присвятив своє життя професійному рингу. Протягом багатьох років удосконалював своє мистецтво, і не дозволяв собі розслабитися навіть на хвилину. Нарешті його мрія-завоювати титул чемпіона світу, стала реальністю.

Строєв повинен виступити проти дуже сильного спортсмена Мануеля Рівери. Тільки трапляється непередбачене обставина, яка може погубити блискучу кар'єру Молота. Чоловік потрапляє в автомобільну аварію і отримує серйозні травми. За висновком лікарів, Вітя більше ніколи не зможе вийти на ринг. Тільки герой не хоче слухати ці похмурі перспективи, він усіма силами намагається відновити здоров'я, щоб перемогти в найважливішому бою свого життя...

Дивитися фільм «Молот » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Молот онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Молот дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Молот онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Молот (2016)