Мисливці пустельних земель

Мелодрама Мисливці пустельних земель дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 січня 2024
Країна:
Південна Корея
Жанр:
екшн, пригоди, драма, фантастика
Режисер:
Тривалість:
1 год 47 хв

Фільм екшн, пригоди, драма, фантастика «Мисливці пустельних земель»:

Одного разу Сеул спіткала велика біда, він був повністю зруйнований потужними підземними поштовхами. Колись процвітаюче місто, після сильного землетрусу, перетворилося на суцільні руїни, забираючи безліч людських життів. З того жахливого моменту минуло кілька років. Люди, що вижили, намагаються якось існувати, живучи в постійному страху. Міські вулиці тепер мають сумний вигляд, перетворившись на пустку. Але місцеве населення боїться не так апокаліптичної порожнечі, як того, що тут відбувається - повне беззаконня, до людей застосовується груба сила. Навчившись виживати в новій жорстокій обстановці, Нам Сан став справжнім мисливцем. Набравшись досвіду, хлопець намагається боротися з несправедливістю, підлаштовуючись під обставини. Дізнавшись, що його знайомий підліток викрадений лікарем-божевільним, який проводить моторошні експерименти на беззахисних сеульцях, сміливий чоловік поспішає на допомогу до товариша, щоб врятувати його від страшної долі.

Дивитися фільм «Мисливці пустельних земель» онлайн в HD якості

  • 50
Фільм Мисливці пустельних земель дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мисливці пустельних земель онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мисливці пустельних земель