Дієта №0 (2023)

Мелодрама Дієта №0 (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
26 жовтня 2023
Країна:
Україна
Жанр:
драми, комедії
Тривалість:
45 хв.

«Дієта №0 (2023)»:

Вага - показник м'якості? Негрубого характеру? Неможливість відмовити власній обжерливості? Чому з'являються кілограми і як справлятися з бажанням запхати в рот зайве? Не всі повні відчувають комфорт, але й не можуть впоратися з життєвими звичками. Так протікають хвилюючі моменти. Комплексів від цього у молодого хлопця не менше, він явно розуміє, що не гарний і всі цураються таких. Ваня любить медфакультет.

Прийшов з метою відшукати себе, зрозуміти сенс і, можливо, просунутися в майбутньому, знайшовши підхід до чогось. З'являється Марго. Шалено красиве дівчисько. Її довгі ноги здатні зачепити все, що знаходиться під горою жиру навіть Івана. Тремтить при її вигляді і розуміє, що потрапив на гачок. Щоправда вона впевнена і багата. Ніколи не бути йому щасливим, бо не зійтися з красунею її плану. Але життя може розпоряджатися за прихованими дороговказами. Судилося зустрітися далеко від дому, навіть зблизитися. Другий раз виявиться зовсім іншим. І обидва виявляться не тими, ким були раніше.

Дивитися всі серії на нашому сайті. Серіал про кохання і стосунки, лікарів, докторів, лікарню і хвороби, сім'ю і сімейні стосунки, про дружбу.

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Дієта №0 (2023)