Хекімоглу (2019)

Мелодрама Хекімоглу (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
51 серія
Премєра:
17 грудня 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія, детектив
Тривалість:
120 хв.

«Хекімоглу (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Хекімоглу (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Геніальний директор на ім'я Атеш Хекімоглу в турецькому серіалі працює з інфекційних захворювань. Він є справжнім професіоналом своєї справи. Чоловік працює в клініці, але серед своїх колег славиться дуже своєрідним і незлагідним характером. Навіть зі своїми пацієнтами доктор дуже суворий.

Чоловік не переносить, коли йому кажуть неправду і від цього біситься. Це багатьом не подобається і постійно надходять на нього скарги начальству. Незважаючи на всі нестандартні способи лікування, йому вдається постійно рятувати людські життя. У цій же лікарні працює Іпек місцева менеджерка. Вона вірить у сучасну науку та любить розв'язувати загадки. Починаються шалені змагання між співробітниками, щоб домогтися поваги свого начальства.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Хекімоглу (2019)