Аметистова сережка всі серії

Серіал драма «Аметистова сережка »:

Пара Євгенії та Віктора щаслива. Однак сімейна ідилія зникає, коли чоловік починає змінювати. Віктор дізнається про те, що від нього вагітна і коханка, і дружина, тому зупиняє свій вибір на дружині. Коханка Анна вирішила не позбавлятися від дитини, проте пологи проходять з сумними наслідками. Відносини Анни і Віктора псуються, і чоловік повертається в родину. Шлюб головного персонажа з Євгенією тріщить по швах, але пара намагається зберігати сімейне єдність заради сина Кості. Несподівано дружина знаходить у себе в будинку дивне прикраса, аметистову сережку, яка явно не належить нікому з її родини.

Серіал Аметистова сережка 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Аметистова сережка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Аметистова сережка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Аметистова сережка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Аметистова сережка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Аметистова сережка (2018)