Благими намірами всі серії

Мелодрама Благими намірами  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 июня 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама, драма «Благими намірами »:

Пара головних дійових осіб серіалу Анна і Дмитро вже понад двадцять років живуть разом. У них щаслива сім'я, правда, її цілісність тріщить по швах. Дочка Дарина намагається всіма силами вирватися з-під серйозного батьківського контролю. Ті ж вважають, що роблять все можливе заради блага дочки. Правда, біда не приходить одна. Анна незабаром дізнається, що її чоловік Дмитро приховував від неї довгі роки іншу сім'ю і семирічного сина. Героїні доводиться з трудом переносити такий серйозний особистий удар, однак паралельно даються взнаки проблеми на роботі. Дмитро, тим часом, дізнається, що на його дружину готується замах. Він намагається розібратися в проблемах, які виникли самостійно.

Серіал Благими намірами 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Благими намірами » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Благими намірами 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Благими намірами всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Благими намірами онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Благими намірами (2018)