Солодка помста (2016)

Мелодрама Солодка помста (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серій
Премєра:
26 березня 2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Солодка помста (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Солодка помста (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

З дитинства вона завжди відчувала себе принцесою, яка має доступ до всього, про що тільки захоче, і хлопчики завжди захоплювалися нею і переслідували її увагою. З дитячих років за нею тягнулася аура принцеси, і її життя було практично завжди як казка. Однак нещасною дівчину може зробити кохання, точніше невиправдані очікування. Дочка багатих батьків, яка закінчила університет, не мала уявлення, що зіткнеться з ударом у день свого весілля.

Тривала підготовка до весілля, і батьки Пелін, разом із друзями та подругами, докладали величезних зусиль, щоб усе пройшло ідеально. Серед тих, хто брав участь у підготовці, був присутній хлопець, який пригадав день, коли він зробив їй освідчення, але вона жорстоко його зганьбила публічно, вказавши на те, що він не гідний її. Побачивши Танкута, їй здалося, що вона нічого не пам'ятає, і найбільше її емоцій викликає процес вибору букета, у кожному з яких колір бутонів не відповідав вимогам принцеси. Характер Пелін не дає спокою нікому з її оточення.

Бюлент і його друзі помічають відчай свого друга. Той збирався вирушити на футбол, але вислухав масу зауважень від нареченої. Йому почало здаватися, що повітря не вистачає. Толга немов провалився крізь землю. Він залишив записку, яку прочитала Пелін. Побачивши розгублені обличчя гостей і батьків, вона втратила свідомість. Про те, що сталося, навіть писалося в газетах. Пелін поступово оговтувалася і намагалася повернутися до колишнього життя. Танкут завжди повертався подумки до тих часів, коли він залицявся до неприступної Пелін, і як вона його ігнорувала. Пелін має пригадати, кого вона жорстоко образила і з якої причини відбуваються неприємності в її житті, що стали своєрідною карою за її зарозумілість.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Ірина
    Дякую за гарний сайт. Любл турцькі фільми. Дивилася усі комедії, що є на вашому сайті. Серіали , як завжди (турецькі) затянуті.
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Солодка помста (2016)