Принц із раю (2023)

Мелодрама Принц із раю (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 января 2023
Країна:
Австралия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама, комедия «Принц із раю (2023)»:

Олівія Перкінс - талановита письменниця з Нью-Йорка, але останні труднощі в її стосунках із бойфрендом сильно підірвали її віру в любов і моральні сили для завершення свого нового роману. Її найкраща подруга переконує її в тому, що невеличка подорож на острів Хейвен допоможе їй відволіктися і відновити натхнення.

На острові, Олівія випадково зустрічає Александра, і їхнє знайомство стає захопливою пригодою. На перший погляд, ніхто з оточуючих не здогадується, що Александр - наслідний принц. У процесі їхніх зустрічей і пригод на острові, Олівія починає відновлювати свою віру в кохання і відкривати нові горизонти як у своїх стосунках, так і в самій собі...

Дивитися фільм «Принц із раю (2023)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Принц із раю (2023) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Принц із раю (2023) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Принц із раю (2023)