Експропріатор (2018) всі серії

Мелодрама Експропріатор (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
5 августа 2019
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, триллер
Тривалість:
52 мин.

Серіал криминал, триллер «Експропріатор (2018)»:

Юрка-Барон — відомий молодий злодій, який не має собі рівних у всьому кримінальному співтоваристві Ленінграда. Спритний і рухливий Юрка, проникає в заможні квартири і виносить все найцінніше. Талановитий злочинець, ніколи не попадається і не залишає доказів на місці злочину.

Він досі на волі, завдяки своєму масштабного мислення і неймовірної винахідливості. Герой фільму «Експропріатор» завжди продумує кожен свій крок і можливі варіанти розвитку подій, перш ніж відправитися на справу. Незважаючи на свої молоді роки, Барон став справжнім головним болем для всього Кримінального розшуку, і шанованою особистістю серед злодіїв і злочинців...

Серіал Експропріатор (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Експропріатор (2018)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Експропріатор (2018) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Експропріатор (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Експропріатор (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Експропріатор (2018)