Моя ліва половинка (2020)

Мелодрама Моя ліва половинка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
26 листопада 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Моя ліва половинка (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Моя ліва половинка (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Юна Серра тільки зовні здавалася тендітною до такої міри, що й не стикалася з серйозними труднощами, але це було оманливе уявлення. Серра зуміла стати самостійною набагато раніше, ніж її ровесниці. Вона змушена була так скоро подорослішати з тієї причини, що доводилося не тільки про себе піклуватися, а й про матір. Куди легше довелося народженому в заможній сім'ї Селіму. Цей хлопець був спадкоємцем сімейства Кутлусай, яке видавалося одним із найбагатших.

Серра і Селім могли ніколи не перетнутися, що цілком природно з огляду на те, що обидва походили з різних соціальних кіл, але ось через вступ до Північного університету їхнє знайомство все-таки відбулося. Серра вступила до такого престижного навчального закладу завдяки знанням і праці, а ось Селіму місце дісталося серед студентів за гроші. Перша ж зустріч дівчини хлопця ознаменувалася серйозним конфліктом. Зате через деякий час вони починають спілкуватися і переймаються один до одного симпатією, що переростає в справжню пристрасть. Ось тільки не одне навчання пов'язує їх, виявляється, що є спільна для їх обох сімей таємниця. Але їм це стане відомо не на самому початку стосунків.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Моя ліва половинка (2020)