Пиловий комір (2022)

Мелодрама Пиловий комір (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
7 июля 2022
Країна:
Турция
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Пиловий комір (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Пиловий комір (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Хлопці та дівчата активно готуються до складання випускних іспитів. Звичайно, це найнапруженіша пора, адже на кону – путівка у завтрашній день. Від того, наскільки міцно старшокласники засвоїли шкільні знання, залежить вступ до вишу. Але хіба може екзаменаційна обстановка відвернути майбутніх абітурієнтів від насущних, на їх погляд, проблем? Як можна корпіти над підручниками, коли у житті так багато цікавого? Одним вдається тимчасово забути про задоволення і зосередитися на зубрінні. Для інших це завдання виявляється непосильним. У будь-якому разі час невблаганно летить уперед і кожному належить тягнути квиток, уготований долею. Але чи для всіх він виявиться щасливим?

У цьому багатосерійному фільмі рутинна студентська метушня тісно переплітається з особистими переживаннями головних героїв захоплюючої теленовели: дружба та зрада, таємниці та інтриги, веселі вечірки та, звичайно ж, перше кохання!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Пиловий комір (2022)