Я сірий (2022)

Мелодрама Я сірий (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
2022-11-16
Країна:
Турция
Жанр:
детектив, криминал, триллер
Тривалість:
40 мин.

«Я сірий (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Я сірий (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Успішний адвокат Фуат знаходиться на піку життєвих благ, кар'єри, що відбулася, сімейної ідилії. Чоловік ще досить молодий, але зумів досягти успіху в головних життєвих напрямках. Він любить свою роботу, має чудову репутацію, вдячних клієнтів, стабільний високий прибуток. На сімейному фронті теж все благополучно: віддана любляча дружина Хюлья обожнює свого чоловіка, дбає і підтримує у всіх починаннях. Єдина дочка Селін обожнює батька. Сімейна атмосфера, в якій знаходиться Селін, сповнена теплом, довірою, справжнім домашнім щастям. Батьки планують перспективне майбутнє для своєї дитини. Проте зовсім несподівано впевнена радісна картина життя Фуата закінчується.

Чоловіка серйозно звинувачують у зґвалтуванні, збирається доказова база злочину, виникає загроза жорсткого покарання. Навколишні з осудом дивляться на героя, багато хто відвертається. Сім'я ж неспроможна прийняти щодо люблячого чоловіка й батька факт насильницьких дій. Фуат відкидає звинувачення, але змінити суспільний резонанс до себе не може. Кар'єра руйнується, обстановка в сім'ї затьмарюється тінню підозр, стражданнями близьких та переживаннями самого глави сімейства. Щоб відновити правду і справедливість, впоратися з мінливістю долі, герою доведеться пустити в хід усі мислимі та немислимі ресурси.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Я сірий (2022)