Я тебе не віддам нікому (2023)

Мелодрама Я тебе не віддам нікому (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
27 июня 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Я тебе не віддам нікому (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Я тебе не віддам нікому (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Я тебе не віддам нікому" присвячений розвитку незвичайних взаємин двох особливих молодих людей - цілеспрямованої Зеліш і норовливого сина промислового магната Мехмета. Вона провела свої юні роки в мальовничій прибережній місцевості на рибальській сімейній фермі та повернулася туди, закінчивши сільськогосподарський факультет. Він пристрасно любить захопливі пригоди і всіляко прагне вирватися з-під зайвої батьківської опіки. Після того, як батько вкотре вирішив вплинути на долю нащадка і без його згоди одружити з донькою свого бізнес-партнера Зейнаб, його дії вийшли за рамки, і терпінню Мехмета прийшов кінець.

Незважаючи на погрози батька позбавити його всякої спадщини, хлопець тікає в найвідповідальніший момент приготувань до одруження і, викравши батькову яхту, вирушає в безтурботне плавання вздовж чорноморського узбережжя. В одній з бухт, зайшовши поповнити запаси припасів, і, заодно, трохи підзаробити, Мехмет знайомиться в місцевому кафе з парою скромних подруг. Ними виявляються Тафлан і та сама Зеліш. Побачивши, її головний герой, який ніколи не вірив у кохання, виявляється захопленим вихором емоцій, в якому також опиняється і Зеліш. Але чи зможуть вони подолати патріархальні забобони оточуючих дорослих і піти проти батьківської волі?

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Я тебе не віддам нікому (2023)