Серце слідчого всі серії

Мелодрама Серце слідчого  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 мая 2018
Країна:
Украина
Жанр:
криминал, мелодрама
Тривалість:
49 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Серце слідчого »:

Слідчий Варвара Радіонова займається розслідуванням зухвалого пограбування банку, яке відбулося на очах єдиного свідка — дев'ятирічного безпритульного Вані. Більше того, дитина підібрав важливий доказ з місця злочину, яку втратив один з бандитів.

Серце слідчого підказує, що грабіжники будуть його шукати, і вирішує заховати хлопця у рідної тітки. Тільки, злочинці дізналися всі плани співробітниці прокуратури. Тепер, вони всіма силами намагаються прибрати малолітнього свідка, і замести сліди...

Серіал Серце слідчого 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Серце слідчого » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Серце слідчого 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Серце слідчого всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Серце слідчого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Серце слідчого (2018)