Зателефонуйте моєму менеджеру (2020)

Мелодрама Зателефонуйте моєму менеджеру (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
25 серпня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія
Тривалість:
120 хв.

«Зателефонуйте моєму менеджеру (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зателефонуйте моєму менеджеру (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Цього разу нам покажуть турецький серіал, який у нашій країні отримає назву "Зателефонуйте моєму агенту". В основі сюжету лежатиме історія агентів, які просувають творчих людей з великим потенціалом, оскільки другі не особливо здібні в плані пошуку зіркових ролей. Ці агенти виступлять сполучною ланкою між цією роллю і талановитою людиною.

І хоч агенти є висококваліфікованими професіоналами, які знають свою справу від а до я, це заважає їхньому особистому життю. Майстерне виконання обов'язків просто заважає їм жити. Це пов'язано з постійними виїздами до замовників, нескінченними угодами, переговорами і навіть бійками, яким, здавалося б, немає місця в такому серйозному бізнесі.

Отже, ми отримуємо групу з чотирьох осіб - професійних агентів, які здатні розрулити будь-яку ситуацію, але не здатні впоратися з особистим життям. У хлопців багато роботи, справа йде в гору, та за законом жанру трапляється несподіване - помирає засновник їхнього агентства. Тепер їм доведеться виживати без нього. Ось і подивимося, як "висококваліфіковані професіонали" впораються з таким поворотом долі без начальника.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зателефонуйте моєму менеджеру (2020)