Рання пташка (2018)

Мелодрама Рання пташка (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
51 серія
Премєра:
26 червня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія, мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Рання пташка (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Рання пташка (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Вставати доводилося Санем з раннього ранку, причому з дитячих років. Будучи дорослою, вона вирушала відкривати бакалію. Раніше це робив її батько, але його напади астми вранці стали частішати і ставали дедалі важчими. Мрії дівчини не обмежувалися допомогою батькові і роботою в крамниці. Вона бажала стати письменником і влаштуватися на Галапагоських островах. Там їй хотілося прожити до кінця життя. Вона вважала, що мрії рятують від тужливого життя. Їх дівчина довіряла сторінкам свого щоденника. Є у дівчини шанувальник, від якого вона сама не в захваті і вже тим більше не бачить себе його дружиною.

А той вирішив усією родиною прийти до батьків дівчини, щоб свататися до неї. Прибігши додому, Санем вирішує вмовити матір, щоб Музафер не приходив. Жінка висловлює доньці претензії з приводу роботи та мрій доньки. Батько, до якого дівчина біжить по допомогу, вирішує підіграти дружині, адже він нічого не знав про плани Музафера. Батько впевнений, що Санем слід вийти заміж за Музафера. Сестра наполягає на шлюбі. Санем думає, що все це відбувається через те, що в неї немає роботи. У журналі, в якому працює старша сестра Санем Лале, є вакантне місце. Санем приходить до редакції і власник видання Азіз приймає її на роботу.

У Азіза є двоє синів Джан і Емре. Санем абсолютно випадково виявляється втягнутою в одну непросту історію. Так само не навмисне вона перетинається з Джаном. Хлопець доволі волелюбний і не тяжіє проводити вільний час у місті, надаючи перевагу відпочинку на природі. І саме ці якості роблять міцним зв'язок із Санем. Ось тільки близькі стосунки у дівчини зав'яжуться з Емре. А той зовсім не схожий на брата і Санем усвідомлює, що закохана в Джана. Братам доведеться змагатися один з одним у сердечному питанні.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Инна
    Сериал понравился, 90 серий прямо очень хорошие, а дальше уже смотрела на ускоренном режиме. Но главное что между героев чувствуется химия.... Любовь во взглядах считуется даже на стоп кадрах.
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Рання пташка (2018)