Облога Ель-Кута (2018)

Мелодрама Облога Ель-Кута (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серій
Премєра:
2018-01-18
Країна:
Туреччина
Жанр:
військовий, історія
Тривалість:
140 хв

«Облога Ель-Кута (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Облога Ель-Кута (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Проект турецького телебачення створений тими ж людьми, що працювали над розробкою серіалу "Воскресший Ертугрул", який став справжнім хітом у вітчизняному інтернеті. Мехмет Боздаг – видатний режисер, який тепер готовий розповісти нам про події у Месопотамії за часів Першої Світової Війни. У центрі уваги сюжету знаходиться місто Ель-Кут, яке під час військових дій було обложене турецькими військами. Захист міста впав, але в центрі уваги сюжету опиняються долі простих людей та учасників тих подій. Для створення цього проекту автори використали величезну територію на найбільшому плато у Туреччині.

Творцями було споруджено близько шістдесяти вулиць, справжній замок, величезний замок, названий Кутом, а також постаралися передати зовнішній вигляд міста Багдада та місцевість навколо річки Тигр. Величезна кількість історично достовірних костюмів та зброї використовувалася під час зйомки, а акторам довелося брати професійні уроки верхової їзди, щоби виглядати природно, сидячи на коні. Дворічна зйомка не пройшла даремно! Ми маємо перед собою найцікавіший, історично достовірний проект, який прийшов до нас із Туреччини!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Облога Ель-Кута (2018)