Ображені квіти (2015)

Мелодрама Ображені квіти (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
27 серій
Премєра:
2015-06-29
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, кримінал, мелодрама, трилер
Тривалість:
140 хв

«Ображені квіти (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ображені квіти (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У цій картині центральним персонажем є шістнадцятирічна дівчина Ейгуль, яка живе в нетрі з матір'ю Месуде, її новим чоловіком і своїм вітчимом Кемалем та сестричкою на ім'я Бюшра. Вона потрапила під вплив вітчима, заснований на страху, а той почав її домагатися. У результаті вона розповіла про ситуацію, що відбувається, своїй мамі, і та після деякого роздуму прийняла рішення відправити свою дочку до притулку, подалі з очей. Помічницею директора в цьому закладі працює Феріде, і вона всіма силами намагається заспокоїти дівчинку, яку покинула рідна мати. Поряд з інтернатом, де оселилася Ейгуль, знаходиться будинок, в якому мешкає Джемре, якій пощастило народитися в багатій родині.

Але наскільки реальне таке везіння? І чи не ховається за ним ще більша трагедія? У цьому кіно розповідається і про інші негативні та трагічні явища, властиві сучасній Туреччині: торгівля дітьми, педофілія, зростаюча злочинність, всюдисуща мафія, жадібність і підлість багатіїв, постійні погрози та тупість поліції. І молоденькі дівчата в цій системі практично завжди виступають як безпорадні жертви, за які і заступитися нікому. Нерозуміння між матерями та дочками, недовіра часто призводять до того, що дівчата опиняються на краю прірви і стають іграшками в руках нелюдських дорослих, які не мають моральних принципів.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ображені квіти (2015)