Батальйон всі серії

Мелодрама Батальйон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
военный, боевик, драма, история
Тривалість:
48 мин.

Серіал военный, боевик, драма, история «Батальйон »:

В кінці 90х років в Югославії вирує кровопролитна війна, яка тягне за собою розруху, заворушення і повне беззаконня. Албанці, всіма силами намагаються вигнати сербів зі своєї землі, і використовують проти них грубу силу. Батальйон звільнення Косова, готується отримати велику партію зброї і почати запеклий винищування сербів.

Тим часом, російські розвідники дізнаються про загрозу, що насувається, і вирішують запобігти криваве побоїще. Група спецназу ГРУ отримує наказ: взяти стратегічний аеропорт під свій контроль, і не допустити передачу зброї бойовикам. Російським бійцям належить непомітно проникнути на територію супротивника, та нейтралізувати цілу банду озброєних до зубів головорізів...

Серіал Батальйон 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Батальйон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Батальйон 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Батальйон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Батальйон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Батальйон (2018)