Ця дівчина (2022)

Мелодрама Ця дівчина (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
21 вересня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
70 хв.

«Ця дівчина (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ця дівчина (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У турецькому серіалі «Ця Дівчина» головним героєм стане відомий актор, який якраз перебуває у зеніті слави. Його кар'єра складається найуспішнішим способом, хлопець отримує багато ролей, які знаходять відгук у глядачів. Він має пристойний матеріальний дохід, який дозволяє ні в чому собі не відмовляти. Це лише верхівка айсберга, адже насправді успіх є результатом копіткої роботи. Важливу роль у житті актора грає його менеджер - чарівна пробивна дівчина, яка розуміється на всіх професійних нюансах і забезпечує підписання важливих контрактів.

Вона уважно вивчає запропоновані умови, і вибирає тільки ті, де немає каверз і підводних каменів. Стан тандем є дуже ефективним. Колеги заздрять хлопцеві, а друзі дивуються з того, як вдалося налагодити професійні стосунки. Якось все змінюється. Порушується невимушена атмосфера, яка була між актором та його агентом. У їхню ідилію втручається третя людина. Цим негідником виявляється батько юнака, який раптово помічає, як хороша ділова партнерка. Він починає надавати дівчині знаки уваги і всіляко обходжує її.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ця дівчина (2022)