Ти покохаєш (2022)

Мелодрама Ти покохаєш (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

«Ти покохаєш (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ти покохаєш (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ася молода і красива, але ні в особистому, ні в професійному житті успіхів поки що не досягла. Дівчина працює продавцем у магазині, а вечори проводить на самоті. Мрії про хорошу освіту та гідну професію досі не реалізовані, тому головна героїня почувається розчарованою.

Якось Асья випадково потрапляє на знімальний майданчик, і його помічає режисер. Зовнішність незнайомки приваблює кінематографіста, тому пропонує їй знятися в його новому проекті. Амбітна красуня, не позбавлена ​​таланту, з радістю погоджується. Так починається її сходження на зоряний Олімп.

Звичайно ж, на цьому шляху доведеться зазнати чимало розчарувань та подолати безліч перешкод. Наприклад, зірка картини і улюбленець мільйонів глядачів Толга надміру зарозумілий. Він не розуміє, чому на роль його партнерки з фільму взяли нікому не відому дівчину. Чоловікові не подобається якість її гри, і іменитий актор постійно шукає привід для того, щоб висловити своє незадоволено.

Акторка-початківець довго терпить ці уколи, але потім рішуче дає відсіч капризному колегі. Як не дивно, Толга, який звикли до загального покоління, тепер намагається притримувати язик за зубами, а потім і зовсім починає відчувати романтичні почуття до норовливої ​​дівчини.

  • 30
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ти покохаєш (2022)