Смак помсти (2021)

Мелодрама Смак помсти (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2021
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Смак помсти (2021)»:

У ході тривалих гастролей популярна виконавиця та актриса Аня Долецька ледь не втратила життя в жахливій автокатастрофі. Для героїні було очевидно, що рокове ДТП підлаштував один із її численних ворогів. Про дорожньо-транспортну пригоду невдовзі знала вся країна. Громадськість не сумнівається, що знаменитість загинула. Волею нагоди відома артистка, яку преса вже поспішила «ховати», опинилася на хуторі знахарки, що чудово знається на своїй справі. Цілительці вдалося вилікувати ледь живу гостю.

Пізніше Ганна багато думала над тим, що сталося, і дійшла висновку, що її намагався вбити чоловік, який є продюсером Долецької. А допомагала чоловікові-зраднику цинічна та жорстока асистентка. Незабаром зірка, яка налагодила здоров'я, таємно приїжджає до столиці. Вона подібна до привиду, одержимого жагою справедливої ​​помсти. Популярна творча особистість до невпізнання змінила власну зовнішність. Ганна відома жадобою розквитатися з тими людьми, які її нахабно зрадили. Як героїня має намір карати ворогів і наскільки довго планує залишатися інкогніто? Які страшні секрети їй вдасться розкрити під час цієї небезпечної пригоди?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Смак помсти (2021)