Персонаж (2021)

Мелодрама Персонаж  (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2021-06-11
Країна:
Япония
Жанр:
детектив, криминал, триллер
Режисер:
Тривалість:
126 мин.

Фільм детектив, криминал, триллер «Персонаж (2021)»:

Головний герой Кейго Ямасіро мріє на замовлення малювати мангу, але його роботи, хоч і талановиті, не відрізняються оригінальністю. Він може зобразити по-справжньому негативного персонажа і тому часто отримує відмови.

Якось він знайшов тіла вбитої сім'ї і випадково роздивився вбивцю. Кейго приховав цей факт від поліції і почав малювати.

Його малюнки покращилися, а персонажі стали цікавішими. Незабаром з'явилася манга, яка мала величезний успіх. Ось лише вбивства не припинилися.

Дивитися фільм «Персонаж (2021)» онлайн в HD якості

  • 80
Фільм Персонаж (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Персонаж (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Персонаж (2021)